Bouwhekdoek bedrukken?

 

Moment a.u.b. Message

 

Bouwhekdoeken worden veel gebruikt door bouwbedrijven, maar zie je ook vaak terug op festivals. Deze reclamedoeken kun je aan een hek bevestigen. Zo weet men precies wat zich aan de andere kant van het hek afspeelt. Dat is ideaal wanneer een evenementenlocatie wordt ingericht of voor op een bouwterrein. Een fantastische manier om reclame te maken met de focus op voorbijgangers! Wil je bouwhekdoeken bedrukken? Je kunt bouwhekdoeken in onze webshop bestellen en door ons laten bedrukken.

Laat je bouwhekdoeken bedrukken door DrukwerkConcurrent

Bestel je bouwhekdoeken in onze webshop, dan heb je de keuze uit verschillende soorten materialen. Daarnaast kun je ook de afmeting bouwhekdoek zelf bepalen. Kies dus een bouwhekdoek formaat dat op jouw wensen aansluit. DrukwerkConcurrent biedt bovendien verschillende afwerkingen aan. Zo kun je altijd een doek vinden dat goed aansluit op de hekken die voor het evenement of de bouwlocatie gebruikt zijn. Je kunt je eigen ontwerp bij ons uploaden, maar het is ook mogelijk om een ontwerp door ons te laten maken. Onze vormgevers zijn in staat om prachtige ontwerpen voor je te maken. Zo kun je er zeker van zijn dat de bouwhekdoeken het gewenste effect zullen hebben.

Wanneer je een eigen ontwerp bij ons aanlevert, is het belangrijk dat dit ontwerp ook correct bij ons wordt aangeleverd. Wij controleren het ontwerp altijd even en zullen contact met je opnemen wanneer de specificaties niet aan de eisen voldoen, maar de levertijd zal dan iets langer zijn. Daarom raden we al onze klanten aan om eerst even de aanleverspecificaties door te nemen. Laat je een ontwerp door onze vormgevers maken, dan heb je hier uiteraard geen omkijken naar.

Naast bouwhekdoeken bieden we nog meer drukwerk aan

Bouwhekdoeken zijn ideaal voor bouwbedrijven en de organisatoren van een evenement. We bieden echter nog meer drukwerk voor deze doelgroepen aan. Als ondernemer met een bouwbedrijf kan ook onze bedrukte werkkleding bijvoorbeeld zeer interessant zijn. Organiseer je een evenement? Kijk dan ook eens naar onze posters. Indien je een product, dienst of actie onder de aandacht wilt brengen, hebben we hier alles voor in huis. Neem dus zeker ook even de tijd om de rest van ons aanbod te bekijken.

Heb je vragen over onze bouwhekdoeken of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wil je zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van dit reclamemateriaal? Plaats dan snel een bestelling en wij gaan meteen voor je aan de slag. Je krijgt tijdens het bestellen een indicatie van de levertijd.