Polsbandjes bedrukken?

Materialen

  • Tyvek

  • Vinyl

Kleur van de bedrukking

Kleur

Prijzen en oplages

Tyvek polsbandjes

Tyvek polsbandjes laten maken? Kies dan voor DrukwerkConcurrent

Tyvek polsbandjes laten maken? Kies dan voor DrukwerkConcurrent. Met Tyvek polsbandjes die bedrukt zijn, zit jij met jouw zaak, evenement of beurs helemaal goed. De polsbandjes van Tyvek zijn bovendien in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zo kun je Tyvek polsbandjes bedrukken in het zwart, rood, groen of welke kleur je ook maar wenst. Voor elke activiteit biedt DrukwerkConcurrent dan ook een passend bandje. Door de zelfklevende sluiting zijn de bandjes eenvoudig te bevestigen. Het kleurvaste materiaal maakt dat de polsbandjes niet overdraagbaar zijn. De polsbandjes zijn tevens buiten te dragen, want de bandjes zijn waterbestendig. Het polsbandje is zelf te personaliseren met je eigen logo of iets anders. Besteld direct Tyvek polsbandjes bij DrukwerkConcurrent of lees verder voor meer informatie over de Tyvek polsbandjes bedrukt met je eigen ontwerp.

Aanbod Tyvek polsbandjes

Jouw Tyvek polsbandjes kun je bij DrukwerkConcurrent geheel zelf samenstellen. Via onze handige informatiesheets kun je zien waar jouw ontwerp aan dient te voldoen en hoe je het bestand moet aanleveren. Jouw aangeleverde bestand wordt altijd gecheckt door onze bestandspecialisten. Wil je jouw Tyvek polsbandjes bedrukt en ontwerpen hebben? Dan kunen wij ook jouw polsbandjes ontwerpen, zodat deze geheel aan jouw wensen voldoen. Onze vormgevers maken graag een prachtig ontwerp voor je, zodat jouw polsbandjes zeker zullen opvallen. Vervolgens zullen wij ook de Tyvek polsbandjes bedrukken. Laat ons gerust weten welke wensen jij voor ogen hebt.

Daarom DrukwerkConcurrent kiezen

Tyvek polsbandjes bedrukken laat je over aan DrukwerkConcurrent, omdat je bij ons altijd zeker weet dat je het mooiste eindresultaat krijgt. Wij hebben een passie voor drukwerk en dat merk je direct. Of je nu Tyvek polsbandjes bedrukt wenst te hebben of ook het ontwerp wilt laten maken, wij staan voor je klaar en zorgen voor een product waar je pas echt tevreden mee bent. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke service en snelheid. Neem meteen contact met ons op voor het bedrukken voor jouw Tyvek polsbandjes.

Bestel jouw Tyvek polsbandjes online

Bestel jouw Tyvek polsbandjes meteen online in de webwinkel van DrukwerkConcurrent en upload jouw eigen ontwerp of laat een prachtig ontwerp maken door onze specialisten. Wij bieden de meest leuke mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via 088-2003535 of een mail sturen naar info@drukwerkconcurrent.nl. Wij zorgen ervoor dat jij straks de meest stijlvolle Tyvek polsbandjes hebt voor op jouw bedrijf, je event of voor op de beurs.