Magneetsticker

 

Moment a.u.b. Message

Magneetsticker bedrukken? DrukwerkConcurrent regelt het!

Wil je een magneetsticker bedrukken? Wanneer je zeker een indruk wilt achterlaten, kun je het beste voor de kwalitatieve magneetplaten van DrukwerkConcurrent kiezen. Onze magneetplaten worden op magneetfolie geprint en vervolgens met glaslaminaat afgewerkt. Jouw magneet sticker plak je vervolgens eenvoudig op een metaalhoudende achtergrond. Je kunt onze magneetplaten dan ook perfect gebruiken als autostickers. Tevens is het mogelijk een magneetplaat te bestellen en als poster te gebruiken. Laat meteen een magneetsticker maken door DrukwerkConcurrent of lees verder om te weten te komen hoe wij te werk gaan bij het maken van jouw magneet sticker.

Werkwijze magneetsticker bedrukken

Als je een magneetsticker wilt laten bedrukken, heb je bij DrukwerkConcurrent de keuze uit magneetplaten of lichtere magneetposters. Deze kunnen enkelzijdig in full color bedrukt worden. Het is mogelijk om een magneetsticker te bestellen en deze zelf te ontwerpen. In onze webshop vind je diverse werktekeningen en informatiesheets, zodat je meteen jouw eigen ontwerp kunt maken. Zo weet je zeker dat je straks een unieke magneet sticker hebt die precies past bij jouw bedrijf of organisatie en ook nog eens van goede kwaliteit is. Mocht je moeite hebben met het zelf ontwerpen van jouw magneetplaten, dan denken onze medewerkers graag met je mee omtrent een passend design. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Wij zijn DrukwerkConcurrent

Een magneetplaat bestellen doe je natuurlijk bij DrukwerkConcurrent, omdat wij staan voor topkwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij staan bekend om onze passie voor drukwerk. En indien nodig kunnen onze medewerkers je ook van een passend advies voorzien. Wij staan voor persoonlijke service en kunnen tevens maatwerk leveren. Of je nu magneetplaten wilt laten maken, visitekaartjes wenst of een andere vorm van drukwerk voor ogen hebt, bij DrukwerkConcurrent is er van alles mogelijk. Onze enthousiaste medewerkers helpen je dan ook graag met het maken van een magneet sticker die precies past bij jouw doeleinden.

Laat nu jouw magneetsticker maken

Meteen een magneetsticker laten maken of wil je meerdere magneetplaten ontwerpen? Maak dan net als vele anderen ook de keuze voor DrukwerkConcurrent en laat het maken van jouw magneet sticker aan ons over. Wil je meer weten over een magneetplaat bestellen bij DrukwerkConcurrent of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen via (tel) of mailen naar (mail). Onze medewerkers helpen je graag verder met het ontwerpen van een magneetsticker waar jij optimaal tevreden mee bent.