Alle categoriëen

Informatie

Verwerkersovereenkomst

Direct naar:
Privacybeleid
Cookiebeleid

Met de intreding van de nieuwe privacywetgeving zijn enkele belangrijke zaken gewijzigd. Natuurlijk doen wij er al van alles aan om jouw gegevens goed te beschermen.

  1. Download onze verwerkersovereenkomst
  2. Vul de verwerkersovereenkomst in
  3. Denk aan je naam, adres en woonplaats en onderteken het document
  4. Stuur de verwerkersovereenkomst in naar info@drukwerkconcurrent.nl

Liever per post versturen? Dat kan naar dit adres:

DrukwerkConcurrent
o.v.v. Verwerkersovereenkomst
Schumanpark 99
7336 AS Apeldoorn

Je ontvangt een getekend exemplaar retour

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat er veel verschillende persoonsgegevens zijn. Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon een persoonsgegeven. Hiertoe behoren geen overleden personen of gegevens van organisaties. Het is informatie die direct naar een persoon te herleiden is.

Wij verwerken onder meer:

  • Namen van personen
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummers
  • Postcodes en huisnummers

Dit zijn gangbare persoonsgegevens, die veelvoorkomend zijn. Er zijn ook bijzondere persoonsgegevens zoals een godsdienst, ras of gezondheid. Die worden extra beschermd door de wetgever.

Wat is het verwerken van persoonsgegevens?

Het verwerken van persoonsgegevens gaat om alle handelingen die je kunt verrichten. Dat kan het wijzigen van persoonsgegevens, maar ook het vastleggen. Deze handelingen vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens:

  • Vastleggen
  • Verwijderen
  • Ordenen
  • Bijwerken
  • Verzamelen
  • Bewaren
  • Wijzigen
  • Afschermen
  • Uitwissen
  • Samenbrengen
  • Opvragen
  • Gebruiken
  • Verspreiding
  • Raadplegen
  • Verspreiden
  • Met elkaar in verband brengen
  • Doorzenden
  • Beschikbaar stellen