Dranghekdoek bedrukken?

 

Moment a.u.b. Message

 

Jouw boodschap onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Laat dranghekdoeken bedrukken. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op onder andere festivals of andere evenemententerreinen. Ook kunnen deze doeken gebruikt worden om een bepaalde looprichting aan te geven óf om het publiek op afstand te houden.

Dranghekdoeken bestellen

Bij het bestellen van een dranghekdoek krijg je de keuze uit verschillende materialen. Het eerste materiaal is 330 grams Mesh. Dit materiaal is scheurvast, weerbestendig, luchtdoorlatend en doorschijnend. 330 grams Mesh is een licht materiaal dat lang meegaat. Het tweede materiaal is 510 grams PVC. Dit is het meest gekozen materiaal. Het derde materiaal waar je uit kunt kiezen is viltdoek. Dit materiaal is voor eenmalig gebruik.

Tip:Voeg ringen toe aan jouw dranghekdoek om deze beter te kunnen bevestigen. Kies voor ringen om de 30 cm of 50 cm. Je kan ze ook alleen plaatsen in de hoeken.

Dranghekdoek bedrukken

Om de beste kwaliteit dranghekdoeken te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Dranghekdoek bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Wil jij een dranghekdoek bedrukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Dranghekdoeken bedrukken doen wij met uiterste concentratie, zodat wij een mooi eindproduct bij jou thuis kunnen afleveren.

Wist je dat wij nog veel meer buitenreclame bedrukken? Voor bijvoorbeeld spandoeken, vlaggen en stoepborden ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?

Waarom een dranghekdoek bedrukken bij DrukwerkConcurrent?

Dranghekdoeken bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.