Brochures & magazines drukken? - Gelijmd

Moment a.u.b. Message

Magazine of gelijmde brochures maken

Geniete magazines of gelijmde brochures maken? Wij staan voor je klaar! Met een magazine en een brochure kom jij professioneel voor de dag bij jouw potentiële klanten en/of relaties. Hiernaast zijn ze ook nog eens voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een productcatalogus, personeelsblad of clubblad. Op deze pagina vind je de talloze mogelijkheden op het gebied van geniete brochures en magazines. Welke kies jij?  

Gelijmde brochures bestellen

Kies jij voor een gewone geniete brochure, een gelijmde brochure of ga jij voor een brochure met oognieten? Deze nietjes steken uit de brochure. Op deze manier kunnen ze makkelijk worden opgeborgen in een ringbandmap. Ook hebben wij een ruime keuze aan formaten, materialen, gewichten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor een matte of glanzende afwerking op de omslag. Zo creëer je een extra luxe uitstraling. Denk jij graag een beetje aan het milieu? Wij bieden Paperwise Earth Pact Natural papier aan. Dit milieuvriendelijke ongebleekte karton is gemaakt van 100% landbouwafval. Het heeft hiernaast een natuurlijke lichtbruine kleur. Ook heb je hiernaast ook de keuze uit gerecycled- en Kraft papier. Bij deze twee soorten kies je ook bewust!

Magazine ontwerpen

Wij willen graag al onze klanten tevreden houden en daarom is het belangrijk dat wij de juiste bestanden ontvangen. Bij gelijmde brochures en magazines is het belangrijk dat er een PDF bestand wordt aangeleverd met het aantal bestelde pagina’s op leesvolgorde. Dit bestand begint dus met de voorpagina, Vervolgens de pagina’s aan de binnenkant en als afsluiter de achterpagina. Lever de pagina’s niet als spreads aan! Vergeet niet 3 mm afloop toe te voegen aan jouw ontwerp. Zo weet je zeker dat er geen witte randen ontstaan na het drukken van jouw gelijmde brochures of magazine. Zelf niet zoveel ontwerpervaring? Wij hebben designers in huis die graag dit gedeelte voor jou oppakken. Hierbij is het belangrijk dat wij de juiste logo bestanden, afbeeldingen en eventuele lettertypes ontvangen.  

Waarom bestellen bij Drukwerkconcurrent?

Druk je magazine of gelijmde brochures bij ons en geniet van 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering, maatwerk en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid! Een magazine of brochure dat perfect past bij de wensen van de klant.