Extra service

Wanneer je speciale wensen hebt, je wilt bijvoorbeeld een niet standaard product bestellen, je wenst een afwijkende service of een andere manier van betalen, dan staan wij je graag persoonlijk te woord en maken wij desgewenst een offerte op maat. Neem gerust contact op met een van onze drukwerkadviseurs.

Hieronder vindt je diverse afwijkende producten en diensten die wij op verzoek kunnen offreren:

Ontwerp- en opmaakservice
Indien je uitgebreide hulp nodig hebt bij de vormgeving van je drukwerk, maken wij hier graag een apart offerte voor. Onze ontwerp- en opmaakservice wordt altijd per kwartier berekend en is mogelijk vanaf €22,50 (excl. btw). Er wordt altijd vooraf een vaste prijs afgesproken.

Gepersonaliseerd drukwerk
Je kan bijvoorbeeld een kaart met persoonlijke gegevens laten drukken. Neem hiervoor contact met ons en laat ons weten welk product je graag gepersonaliseerd wilt laten drukken. Uiteraard ontvang je vooraf een offerte.

Bijzondere afwerkingen
Bij bijzondere afwerkingen kun je bijvoorbeeld denken aan extra rillijnen, boorgaten, specifieke vouwing, alternatieve coatings etc. Uiteraard zullen er grenzen zijn in de mogelijkheden, maar neem in ieder geval contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of we het kunnen leveren en tegen welke prijs.

Afhalen
Wil je het product niet gratis verzonden hebben, maar liever zelf bij ons ophalen? Dat kan! En het kost je uiteraard niets extra. Vermeld tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld dat je het drukwerk bij ons wilt afhalen. Op de beoogde dag van levering ontvang je van ons een bericht zodra het voor je klaar ligt.

Achteraf betalen via AfterPay
De betaling van je drukwerk geschiedt vooraf en kan worden voldaan via iDeal, Via- en Mastercard. Voor op rekening betalen worden administratiekosten á €5,95 in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay, daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Vooruit betalen
Wanneer je vooruit wenst te betalen kan je dit telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. In dat geval zullen wij je de betaalgegevens toesturen. Daarna zullen wij je een bevestiging sturen als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven en je de bestelling kunt voltooien.

Neutrale / blanco verzending
Wanneer je als reclamebureau bij ons besteld, kun je de bestelling prima bij je klanten laten bezorgen zonder dat zij zien waar je je drukwerk voordelig inkoopt. Het drukwerk is nergens voorzien van de naam DrukwerkConcurrent en kan dus probleemloos, rechtstreeks bij je klant worden afgeleverd. Dat bespaart weer een dag en je hoeft het niet opnieuw in te pakken.

Je bestelling verdelen en verzenden naar meerdere adressen
Wanneer je bedrijf meerdere vestigingen heeft kan het handig zijn om de oplage van je bestelling op te delen en naar meerdere adressen te verzenden. Dat is bij ons geen probleem! Neem in dat geval even contact met ons op. Voor het doorgeven van de adressen kan je een e-mail met de extra adresinformatie sturen met in het onderwerp ‘extra afleveradressen’ en je ‘bestelnummer’.

Voor elk extra afleveradres rekenen wij €12,50 voor pakketpost en €50,- voor palletzendingen. Onder palletzendingen verstaan we plaatwerk > 110 cm en kranten > 500 stuks.

Verspreiding
Dankzij het verspreidingsnetwerk met landelijke dekking kunnen wij je drukwerk in heel Nederland verspreiden. Je dient er alleen rekening mee te houden dat wanneer wij je drukwerk rechtstreeks naar de verspreider moet verzenden, dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Neem voor de mogelijkheden en de exacte bedragen contact met ons op. 

Snelle levering
Heb je je drukwerk sneller nodig dan de termijn die op de website vermeld staat? Neem dan altijd even contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze drukwerkadviseurs.

Vast contactpersoon
Wanneer je regelmatig bij ons besteld is het prettig als je te woord wordt gestaan door een vast contactpersoon die weet wie je bent, wat je eerder hebt besteld en wat eventueel je specifieke wensen zijn. Wanneer je een vast contactpersoon wenst, kan je dat prima bij ons aangeven. E-mailverkeer zal bij ons automatisch door je vaste contactpersoon worden behandeld.