Onze All Inclusive Service 

Wij zeggen niet alleen 'Drukwerkconcurrent, meer dan goedkoop alleen', wij maken het ook waar!
Onze service gaat veel verder dan alleen het bedrukken van de door jou gewenste producten en dat lichten we graag even toe. 

Al onze prijzen zijn altijd inclusief:

Gratis verzending
Alle drukwerkproducten die je bij ons besteld worden gratis aan de deur op één adres afgeleverd op alle fysieke adressen in Nederland en België. Let op: dit is met uitzondering van kranten die naar België verzonden worden.

Persoonlijke bestandscontrole
De controle op het door jou aangeleverde bestand wordt bij ons niet door een geautomatiseerd systeem gedaan, maar door echte professionele vormgevers. Zij kijken elk bestand grondig na!

Kleine bestandsaanpassingen
Wanneer onze vormgever zien dat een kleine aanpassing nodig is op het bestand wordt dit gratis voor je aangepast. Ook wanneer zij zien dat een kleine bestandsaanpassingen van grote invloed is op de kwaliteit en de 'look and feel' nemen zij dit graag voor hun rekening. Uiteraard worden aanpassingen altijd in overleg gedaan.

Maatwerk
Wanneer je speciale wensen hebt, je wilt bijvoorbeeld een niet standaard product bestellen, je wenst een afwijkende service of een andere manier van betalen, dan staan wij je graag persoonlijk te woord en maken wij desgewenst een offerte op maat. Neem gerust contact op met één van onze drukwerkadviseurs.