Snackzakken bedrukken?

Type Tas

  • Doggy Bag L

  • Doggy Bag S

  • Take away bag large

  • Take away bag medium

Materiaal

Bedrukking

Aantal ontwerpen (tassen)

Prijzen en oplages

 

Take away tassen

 

Take away tassen maken? DrukwerkConcurrent biedt het mooiste drukwerk


Take away tassen nodig? DrukwerkConcurrent biedt het mooiste drukwerk. Met een take away tas kun je jouw klanten op een originele manier buiten de deur aanspreken. Kies voor een papieren take-away tas met platte lus. Dit is een papieren tas die makkelijk weg te geven is en ook nog eens milieuvriendelijk is. De tas is verkrijgbaar in het wit of in een kraft kleur en beschikt over een draagvermogen van ongeveer 7 kilogram. Kies voor een eigen ontwerp op jouw tas zoals een logo of slogan of laat een ontwerp maken. Bestel direct jouw take away tassen online of lees verder voor meer informatie over onze take away tas.

 

 

Onze take away tassen


Onze take away tassen kunnen wij op verschillende manieren drukken. Zo kun je kiezen voor het ontwerp op de voorzijde, op de voor- en achterzijde of het ontwerp op de voor- en achterzijde op diverse plekken. Bij ons kun je zelf het ontwerp voor jouw take away tas samenstellen. Lever je eigen ontwerp bij ons aan en zorg ervoor dat deze aan de eisen van onze informatiesheets voldoet of laat het ontwerp van jouw tassen maken door onze enthousiaste designers. Zo weet je zeker dat je straks een take away tas hebt die echt de aandacht trekt. Laat ons gerust weten wat jouw wensen zijn, zodat onze designers een mooie eindproduct voor je kunnen maken.

 

 

Wij zijn DrukwerkConcurrent


Met een take away tas van DrukwerkConcurrent heb je altijd een product van kwaliteit in handen. Wij hebben een passie voor drukwerk en bieden persoonlijke service aan onze klanten. Elke keer weer is het ons doel om het mooiste eindproduct te leveren. Een product waar onze klanten echt tevreden mee zijn en waar ze een lange tijd van kunnen genieten. Ons team zorgt er graag voor dat de tassen geheel aan jouw wensen voldoen. Wil je ook een gave take away tas waar je echt de aandacht mee trekt? Neem dan contact met ons op.

 

 

Kies voor de take away tassen van DrukwerkConcurrent


Laat jouw take away tassen meteen bedrukken door DrukwerkConcurrent en maak je eigen ontwerp take away tas. Wil je een ontwerp laten maken door onze designers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem hiervoor en wanneer je vragen hebt gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 088-2003535 of een mail sturen naar info@drukwerkconcurrent.nl. Wij zorgen er graag voor dat je straks de mooiste bedrukte take away tassen hebt voor jouw bedrijf of organisatie.