Deurhangers maken?

Moment a.u.b. Message

Op zoek naar een effectief promotiemiddel? Verspreid jouw boodschap met onze deurhangers. Hang ze bijvoorbeeld aan de deur van jouw kantoor om aan te geven dat je privacy nodig hebt. Ze kunnen natuurlijk ook op andere plekken gehangen worden. Denk bijvoorbeeld aan de fietsen op de stations. Kortom, met onze deurhangers val jij gegarandeerd op! Onze deurhanger kunnen worden voorzien van jouw eigen ontwerp. Daarna gaan wij de deurhangers printen. Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers staan klaar om jou verder te helpen.

Deurhangers bestellen

De deurhangers van DrukwerkConcurrent zijn enkel- of dubbelzijdig te bestellen. Hiernaast heb je ook de keuze uit verschillende formaten en afwerkingen. Deurhangers maken met luxe afwerking? Kies voor glanslaminaat voor een glanzende afwerking of kies voor een matlaminaat voor een matte afwerking van jouw deurhanger. Hierdoor zijn onze deurhangers aan het einde helemaal voor jou samengesteld.

Deurhangers maken

Om de beste kwaliteit deurhangers te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, en deurhangers maken naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Deurhangers bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Wil jij deurhangers maken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Deurhangers maken doen wij met veel plezier. Onze medewerkers gaan geconcentreerd te werk en zijn pas echt tevreden als jij dat als klant ook bent! Wanneer laat jij deurhangers maken bij ons?

Wist je dat wij nog veel meer promotiemateriaal bedrukken? Voor bijvoorbeeld flyers, folders, kranten, kalenders en magazines ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?

Deurhangers maken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.