Plastic pasje

Moment a.u.b. Message

Het mooiste plastic visitekaartje maak je bij DrukwerkConcurrent

Wil je een plastic visitekaartje laten maken? Dan maak je een goede keuze, want plastic visitekaartjes zijn nagenoeg onverwoestbaar. Zo’n sterk visitekaartje van plastic kan zelfs tegen een rondje door de wasmachine. Ideaal als je deze soms per ongeluk in je jaszak laat zitten. Bij DrukwerkConcurrent kunnen wij een sterk visitekaartje van PVC voor je maken. Deze zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: wit en mat transparant. Ideaal voor als je eens wat anders dan anders wilt. De visitekaartjes van plastic voelen precies aan als een bankpasje en de ronde hoeken maken ze extra opvallend. Laat meteen een plastic visitekaartje maken door DrukwerkConcurrent of lees verder voor meer informatie over onze plastic visitekaartjes.

Plastic visitekaartje: zo gaan wij te werk

Laat je een plastic visitekaartje maken door DrukwerkConcurrent, dan doen wij dit op een snelle en professionele wijze voor je. Ons visitekaartje van plastic kan enkelzijdig- of dubbelzijdig bedrukt worden. Je kunt hem ook full color laten bedrukken. Verder heb je de keuze uit een wit visitekaartje van PVC of matte transparante visitekaartjes van plastic. Bij DrukwerkConcurrent kun je verschillende werktekeningen en/of informatiesheets downloaden. Zo kun je zelf je visitekaartje ontwerpen. Kom je er niet uit met jouw ontwerp? Neem dan zeker even contact op met onze medewerkers. Wij helpen je graag met het ontwerpen van prachtige plastic visitekaartjes voor jouw bedrijf of organisatie.

DrukwerkConcurrent biedt eindeloze mogelijkheden

Jouw plastic visitekaartje laten bedrukken kun je het beste laten doen door DrukwerkConcurrent. Onze grote passie voor drukwerk merk je meteen! Wij bieden persoonlijke service en kunnen gedegen advies en drukwerk op maat leveren. Of je nu een visitekaartje van PVC wilt laten drukken, een shirt bedrukt wenst te hebben of een notitieboek wilt laten personaliseren, bij ons heb je eindeloze mogelijkheden. Kies je voor maatwerk, dan kun je altijd rekenen op onze deskundige en enthousiaste medewerkers.

Laat direct een plastic visitekaartje maken

Wil je direct een plastic visitekaartje laten maken? Ga dan aan de slag met het zelf ontwerpen van jouw visitekaartje van plastic of vraag onze medewerkers om met je mee te denken over een passend ontwerp. Wij zorgen er vervolgens voor dat je snel gepersonaliseerde visitekaartjes van plastic in huis hebt, zodat je jouw bedrijf of organisatie volop kunt promoten. Bel nu naar (tel) of stuur ons een mail via (mail). Onze medewerkers beantwoorden graag jouw vragen. Kies ook voor het plastic visitekaartje van DrukwerkConcurrent en ga voor de sterkste plastic visitekaartjes!