Gevelvlag laten bedrukken?

 

Moment a.u.b. Message

Wil jij de uitstraling van jouw pand vergroten? Laat een gevelvlag bedrukken. Deze voordelige reclamedrager is weerbestendig én leverbaar in verschillende formaten. Deze vlaggen zijn niet alleen nuttig aan de gevel van jouw pand, maar bijvoorbeeld ook bij een evenement! Heb jij nog vragen of wil je hulp bij het bestellen? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Gevelvlaggen bestellen

Bestel jij jouw gevelvlaggen bij DrukwerkConcurrent dan heb je de keuze uit 115 grams polyester of 120 grams longlife. 120 grams longlife is een extra sterk doeksoort van gewoven polyester. Deze gevelvlaggen gaan langer mee dan standaard vlaggendoek. Hiernaast moet je bepalen of de afwerking van de vlag op de linker- of rechterzijde komt. Is de waairichting van de vlag rechts, dan komt de afwerking van de vlag op de linker zijde. Is de waairichting links, dan komt de afwerking van de vlag op de rechterzijde.

Gevelvlaggen bedrukken

Om de beste kwaliteit voor gevelvlaggen drukken te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp van de gevelvlaggen kan je helemaal zelf bepalen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Gevelvlaggen bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Hoewel wij gevelvlaggen bedrukken erg leuk vinden is dit niet het enige dat wij doen. Op al jouw drukwerkvragen weten wij een antwoord én wij kunnen vrijwel ieder soort drukwerk leveren dat je maar kunt bedenken. Mocht je nog meer drukwerk nodig hebben, kijk dan even rond in onze webshop. Kan je niet vinden wat je zoekt? Doe een maatwerkaanvraag, want wij leveren buiten onze webshop om nog heel veel extra producten!

Gevelvlaggen drukken en bestellen bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.