Lichtbak laten bedrukken?

Plaatsing

  • Haaks op de gevel

  • Plat tegen de gevel

Formaat

Type verlichting

Profieltype

Ontwerp

Prijzen en oplages

 

Wil je niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds opvallen? Kies dan voor een reclame lichtbak! Deze zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je altijd goed zichtbaar en herkenbaar bent. Drukwerkconcurrent kunnen lichtbakken bedrukken met jouw logo of ontwerp. Geen ontwerp? Ook dit is geen probleem! Onze ontwerpers maken graag een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten als je lichtbakken wilt bedrukken.

Verschillende soorten lichtbakken bedrukken

Wij hebben verschillende soorten lichtbakken in ons assortiment. Kies jij voor een lichtbak plat tegen de muur, of een die haaks op de gevel gemonteerd is? Hiernaast bieden wij verschillende formaten aan. Zo is er altijd een formaat dat bij jouw wensen aansluit. Als laatste krijg je de keuze uit twee soorten verlichtingen, LED verlichting of TL verlichting. Het voordeel van LED verlichting is dat deze langer mee gaat én geen schadelijke stoffen bevatten. Erg milieuvriendelijk dus!

Bestanden aanleveren

Op deze pagina zijn de werktekeningen van onze verschillende lichtbakken te downloaden. Op deze werktekeningen is rondom een grijze rand te zien. Het ontwerp dat in deze rand staat valt achter het stalen frame van de lichtbak en is dus niet zichtbaar. Hiernaast dien je een snijmarge van 5 mm te hanteren bij jouw opmaak. Lukt het niet om de bestanden op de juiste manier op te maken? Neem contact op met een van onze servicemedewerkers! Zij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Lichtbakken bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Hoewel wij lichtbakken bedrukken erg leuk vinden is dit niet het enige dat wij doen. Op al jouw drukwerkvragen weten wij een antwoord én wij kunnen vrijwel ieder soort drukwerk leveren dat je maar kunt bedenken. Mocht je nog meer drukwerk nodig hebben, kijk dan even rond op onze webshop. Kan je niet vinden wat je zoekt? Doe een maatwerk aanvraag, want wij leveren buiten onze webshop om nog heel veel extra producten!

 

Reclame lichtbakken bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en willen dan ook de beste zijn op het gebied van lichtbakken. Toch nog een vraag over lichtbakken bestellen? Eén van onze medewerkers staat jou graag te woord.