Tickets en entreekaarten drukken?

Moment a.u.b. Message

Een feest of evenement waar niet iedereen zomaar naar binnen mag lopen? Laat tickets drukken! Deze kunnen door de bezoekers van jouw evenement of feest worden getoond bij de ingang als entreebewijs. Op deze manier is het gelijk duidelijk of iemand naar binnen mag. Onze entreekaarten zijn te personaliseren naar eigen wens.

Tickets bestellen

Entreekaarten bedrukken bij DrukwerkConcurrent kan in formaten en materialen naar keuze. Bij het formaat heb je de keuze uit: A6, A7, A7 Large of Din Large. Bij de materialen kan je kiezen voor Kraft. Dit is een milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal. Hiernaast heb je de keuze uit houtvrij mat mc, dit is het meest gekozen materiaal.

Laat tickets drukken met nummering. Hierdoor zijn deze persoonlijk en is elk ticket uniek! Ook kunnen onze tickets worden voorzien van een perforatielijn.

Tickets printen

Om de beste kwaliteit tickets te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Let extra op bij een gekozen nummering of perforatielijn. Deze moeten op een speciale manier in het bestand worden aangegeven. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Tickets drukken is slechts een van onze specialiteiten

Wil jij tickets drukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Tickets maken doen wij met veel plezier. Onze medewerkers gaan geconcentreerd te werk en zijn pas echt tevreden als jij dat als klant ook bent! Wanneer laat jij tickets drukken bij ons?

Wist je dat wij nog veel meer promotiemateriaal bedrukken? Voor bijvoorbeeld flyers, folders, kranten, kalenders en magazines ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?

Tickets drukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.