Folders laten drukken?

Moment a.u.b. Message

 

Folders laten bedrukken is een uitstekend idee als je goedkoop en effectief reclame wilt maken. Zelfs nu vrijwel alles digitaal gebeurd, zijn folders nog steeds zeer populair. Dit omdat het gewoon een uitstekende manier is om de doelgroep te bereiken. Wil jij ook folders laten bedrukken? Dan kan DrukwerkConcurrent prachtige folders voor je maken. Zo ben jij er zeker van dat jouw ontwerp op de juiste manier op de folders komt te staan. Wij kunnen folders printen met verschillende afmetingen en leveren altijd folders van hoge kwaliteit.

Waarom folders laten bedrukken?

Wil je bepaalde acties onder de aandacht brengen? Dan is folders laten drukken een zeer goed idee. Folders zijn ideaal voor bedrijven in de dienstensector, maar ook voor lokale ondernemers met een winkel. Zelfs grote landelijke bedrijven maken vaak gebruik van folders! Dat zegt genoeg over hoe effectief folders kunnen zijn. Folders laten bedrukken is zeker niet duur, in tegendeel zelfs het is een zeer goedkope manier om reclame en promotie te maken. Dat zegt echter niets over de effectiviteit. Met goed gedrukte folders straalt je bedrijf professionaliteit uit en kun je jouw doelgroep zeer goed op de hoogte brengen van je nieuwste acties.

Hoe kun je folders laten printen?

Folders laten bedrukken is een fluitje van een cent! Om te beginnen kies je het formaat van je folder. Het gaat hierbij altijd om het eindformaat. Houd er rekening mee dat we een folder nooit volledig kunnen bedrukken. Het gedeelte van een folder dat we kunnen bedrukken noemen we de zetspiegel. Daar dien je dus wel rekening mee te houden bij het aanleveren van je ontwerp. Heb je een formaat folder gekozen, dan kun je een vouwwijze kiezen. Vervolgens heb je ook nog de mogelijkheid om het materiaal te kiezen waarvan de folder gemaakt moet zijn. Tot slot kies je nog een gewicht, een afwerking en kun je selecteren of wij de folders voor je moeten bundelen.

Wil je folders laten bedrukken, dan is het belangrijk dat je jouw ontwerp juist bij ons aanlevert. Kijk daarvoor eens naar de aanleverspecificaties. We zullen het bestand dat je bij ons aanlevert altijd controleren, maar het is natuurlijk zonde als de levertijd langer wordt omdat het eerste ontwerp niet goed is!

Vragen over folders laten bedrukken?

Heb jij nog vragen over folders laten bedrukken? Neem dan contact met ons op. Dat kan zowel per mail als telefonisch. Wij helpen je graag verder. Ook op het gebied van service onderscheiden wij ons namelijk van andere aanbieders van drukwerk.