Hangtags bedrukken?

Moment a.u.b. Message

Prijzen, maten of merken perfect in jouw huisstijl? Laat hangtags bedrukken bij Drukwerkconcurrent. Hangtags maken is voor eindeloos veel doeleinden te gebruiken. Deze kaartjes zijn perfect om aan bijvoorbeeld kleding te hangen. Laat hangtags bedrukken met jouw eigen design! Zo blijven de producten waaraan ze hangen herkenbaar voor de klant. Heb je hulp nodig bij het hangtags maken of ontwerpen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder met hangtags bedrukken!

Hangtags maken

Onze hangtags zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Ten eerste heb je de keuze uit een vierkant of rechthoekig kaartje in verschillende formaten. De volgende stap is het kiezen van het gewicht en materiaal. Dit bepaalt uiteindelijk de stevigheid van de hangtag. Voor het materiaal heb je de keuze uit gerecycled of houtvrij gesatineerd papier. Als jij hangtags laat bedrukken, worden deze geleverd met een boorgat. Deze kan je op verschillende plekken op het kaartje laten plaatsen. Als laatste heb je de keuze uit een enkelzijdig (4/0) of een dubbelzijdig (4/4) bedrukt kaartje. Kies voor dubbelzijdige bedrukking als je extra wil opvallen bij jouw klanten!

Hangtags drukken

Om de beste kwaliteit hangtags te kunnen bedrukken moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, hangtags maken zij helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Wij kunnen meer dan hangtags bedrukken

Wil jij hangtags bedrukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Hangtags drukken gebeurd met uiterste concentratie en wij zijn past echt tevreden als de klant dit ook is!

Wist je dat wij nog veel meer drukken dat alleen hangtags? In onze categorie promotie vind je bijvoorbeeld flyers, posters, kalenders en folders. Heb je iets nodig, maar kan je dit product niet vinden op onze website? Doe een maatwerkaanvraag! Ook buiten onze website om kunnen wij nog veel voor jou betekenen.

Hangtags bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.