DrukwerkConcurrent Kennisbank

Met de komst van computers en kleurenprinters kan er bijna binnen elk bedrijf tegenwoordig wel een kleurenafdruk gemaakt worden. Maar als het echt mooi moet zijn, op bijzonder materiaal moet zijn of als grote oplagen nodig zijn, dan is het al snel interessanter om het drukken uit te besteden aan een professionele drukkerij zoals DrukwerkConcurrent.

Professionele drukmethoden en duurdere materialen maken het, in tegenstelling tot met de kleurenprinter thuis, onmogelijk om tal van proefdrukken te maken alvorens de definitieve druk wordt ingezet. Daarom moeten de aangeleverde bestanden in één keer goed zijn, moeten de maten kloppen en eventuele contactgegevens foutloos zijn.

Dat is niet altijd even makkelijk. Professionele drukkers werken met diverse standaarden, kleursystemen, snijlijnen en andere vaktaal. Hiernaast vindt je antwoord op de meest gestelde vragen over drukwerk en wordt uitgelegd hoe veelvoorkomende fouten kunnen worden voorkomen.

Deze kennisbank over drukwerk zal regelmatig worden voorzien van nieuwe informatie en moet een uitgebreid naslagwerk worden voor onze klanten.

Mocht je toch nog een vraag hebben die niet is beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.