Notitieblokken bedrukken?

Moment a.u.b. Message

Notitieblok bedrukken

Notitieblok bedrukken? Kies voor DrukwerkConcurrent! Deze handige blokken worden vaak dagelijks gebruikt in een zakelijke omgeving en zijn daarom ook het perfecte relatiegeschenk! Als jij er eentje wilt laten bedrukken, dan kan je deze helemaal naar eigen wens samenstellen. Wil jij lijnen in je notitieblok? Voeg deze toe aan het uiteindelijke ontwerp. Wij drukken ze standaard zonder lijnen. Het ontwerp uit handen geven? Onze designers maken graag een ontwerp op maat!  

Notitieblok bestellen

Bij het bestellen van onze notitieblokken krijg je verschillende mogelijkheden te zien. Ten eerste kan je zelf het formaat bepalen. Hiernaast kan je aangeven of je ze wil bedrukken in 1, 2 of 3 PMS kleuren. Ook kan je er voor kiezen het notitieblok in full colour te laten bedrukken. Onze kunnen ze  geleverd worden met 25, 50 of 100 vellen per blok. Ook kunnen ze worden geleverd met of zonder voorblad.  

Notitieblok bedrukken

Ook voor het drukken van jouw notitieblokken ben je bij ons aan het juiste adres. DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Bedrukken doen wij met veel plezier! Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent. Wist je dat wij nog veel meer drukken dan alleen onze notitieblokken? Kijk ook eens naar onze enveloppen, notitieboeken en visitekaartjes. Heb je iets nodig, maar kan je dit product niet vinden op onze website? Doe een maatwerkaanvraag! Ook buiten onze website om kunnen wij nog veel voor jou betekenen.  

Waarom bestellen bij ons?

Een notitieblok bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.