Leveringsinformatie


Ingang levertijd
De levertijd gaat in op het moment dat je bestand goedgekeurd is voor het drukken. Lever je een bestand aan dat niet voldoet aan de aanleverspecificaties dan kan dit dus een vertraging veroorzaken. We doen uiteraard ons best om dit te voorkomen, maar soms zijn we afhankelijk van jou wanneer je een nieuw bestand kunt aanleveren.

Tijdsleveringen?
Jouw bestelling wordt op de verwachte dag van levering standaard bezorgd tussen 08:30 en 18:00 door onze verzendpartners. Heb jij jouw drukwerk voor een bepaalde tijd nodig? Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Track&Trace
Zodra je bestelling de status ‘verzonden’ heeft, is je drukwerk onderweg naar het afleveradres. Doormiddel van de Track&Trace code kan je de levering volgen op de daarvoor bestemde pagina van de vervoerder. Vanaf dit moment is het pakket in handen van de vervoerder en hebben wij helaas geen invloed meer op het afleverproces. Uiteraard helpen we je graag bij vragen.

Leverdagen
Op onze website wordt gesproken van leverdagen. De productie draait van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en zondag tellen daarom niet mee als leverdagen. Zodra de order in druk wordt genomen wordt ook de definitieve leverdatum bepaald en toegevoegd aan je account. Op de leverdatum wordt het pakket bij je aangeboden bij één van onze vervoerders. Het exacte tijdstip is vooraf niet bekend maar zal tussen 8:30 en 18:00 uur zijn.

Meerdere afleveradressen
Wil je meerdere afleveradressen opgeven bij je bestelling? Neem dan even contact met ons op. Voor elk extra afleveradres rekenen wij €12,50 per doos per pakketpost. Wordt je bestelling op een pallet verzonden dan zijn de extra kosten €65,00 per pallet per adres. Afhankelijk van het volume van je bestelling wordt bepaald of je producten op een pallet of in een doos worden verzonden.

Keiharde deadline?
Heb je een keiharde deadline wanneer je bestelling geleverd moet worden. Overleg dan altijd van te voren even met ons. Bij sommige producten kunnen wij tegen een meerprijs extra garanties geven op de levering door bijvoorbeeld een koerier in te schakelen of de order uit het geautomatiseerde proces te halen en persoonlijk te begeleiden. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op: levering in het buitenland?
Belangrijk om rekening mee te houden: een levering in het buitenland neemt minimaal 2 éxtra werkdagen in beslag. Deze komen dus bovenop de werkdagen die vermeld staan in het besteloverzicht.

Levertijden en algemene voorwaarden
De levertijden die DrukwerkConcurrent.nl vermeldt op haar website zijn een indicatie; zij houden geen zogenaamde 'fatale termijn' in die leidt tot aansprakelijkheid van DrukwerkConcurrent.nl bij overschrijding. Er geldt alleen een fatale termijn als DrukwerkConcurrent.nl die verplichting schriftelijk heeft aanvaard, met uitdrukkelijke aanduiding dat het een fatale termijn is. DrukwerkConcurrent.nl dient hoe dan ook binnen 30 dagen na bestelling te hebben geleverd, tenzij wij een langere levertijd met je hebben afgesproken.

Uiteraard zullen wij met volle inzet ons best doen om je drukwerk binnen de genoemde levertijd te leveren. Wij zijn hierbij echter ook afhankelijk van derden, denk aan transport en weersomstandigheden. Heb je het gevoel (aan de hand van de door ons vermelde statusinformatie) dat we de genoemde levertijd niet gaan halen en ontstaan hierdoor problemen aan jouw kant? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij op tijd kunnen anticiperen.