Card image cap
CMYK, RGB, PMS, wat betekent dit?

Op onze website kom je op diverse plaatsen de termen PMS en full color tegen. Voor iemand die niet bekend is met deze termen kan dit allemaal erg verwarrend werken.

Card image cap
Waarvoor dienen werktekeningen?

Een prangende vraag die ons geregeld wordt gesteld en zeker geen onbelangrijke… Waarvoor dienen de werktekeningen die bij alle drukwerkproducten staan?

Card image cap
Snijtekens niet langer noodzakelijk

Om bestellen bij DrukwerkConcurrent nog makkelijker te maken is het voortaan niet meer noodzakelijk om snijlijnen in uw afbeeldingsbestand op te nemen.

Card image cap
Flyers of folders?

We maken het dagelijks mee. Een klant wil graag folders laten maken maar uiteindelijk blijkt dat hij eigenlijk flyers nodig heeft. Wat is het verschil ook alweer? We leggen het graag uit.

Card image cap
Kleurprofielen bij kranten

Een krant ontwerpen werkt net even anders als alle andere soorten drukwerk. In deze blog leggen we je kort uit waar je rekening mee moet houden. Want uiteraard wil je het beste resultaat toch?

Card image cap
Het effect van promotieartikelen

Uit onderzoek blijkt dat het effect van promotieartikelen en relatiegeschenken onverminderd groot is. Het is niet voor niets dat we dagelijks prachtge producten aan ons klanten leveren.