Spandoek in frame bedrukken?

 

Moment a.u.b. Message

Wil jij het hele jaar goed zichtbaar zijn voor klanten en/of potentiële klanten? Laat een spandoek in frame bedrukken bij ons! Wij hebben voor elke situatie een passend frame, binnen of buiten. Onze spandoek in frame is verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Van de allerkleinste tot de allergrootste reclame ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op. Een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Spandoek in frame bestellen

Onze spandoek in frame is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Ten eerste heb je de keuze uit 3 verschillende spandoekframes. Een muurframe, staand frame en een vrijstaand frame. De spandoek in frame wordt met hoogwaardige materialen en is geschikt voor binnen- én buitengebruik! Als tweede bieden wij een ruime keuze aan formaten, zodat er voor iedere situatie een spandoekframe is dat past. Als derde heb je de keuze uit twee verschillende spandoekmaterialen, 510 grams PVC of 185 grams mesh. Mesh is een stevige PVC variant met kleine gaatjes. Hier kan de wind doorheen, waardoor er minder spanning op het spandoekframe komt te staan!

Spandoekframe bedrukken

Om de beste kwaliteit spandoek in frame te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Wij kunnen meer dan een spandoek in frame bedrukken

Wil jij een spandoek in frame laten bedrukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Wij drukken onze spandoeken met uiterste concentratie en wij zijn past echt tevreden als de klant dit ook is!

Wist je dat wij nog veel meer buitenreclame bedrukken? Voor bijvoorbeeld gevelvlaggen, drankhekdoeken en beachvlaggen ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?

Spandoeken in frame bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.