Brochures & wire magazines drukken? 

Moment a.u.b. Message

Drukwerk met veel pagina’s? Kies voor een wire magazine! Met deze binding is jouw magazine super goed leesbaar, want de pagina’s zijn helemaal open te slaan. Onze wire o brochures zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Gebruik ze bijvoorbeeld als productcatalogus, personeelsblad of clubblad! Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers staan klaar om jou verder te helpen.

Wire magazines bestellen

De wire magazines van DrukwerkConcurrent zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Zo kan je zelf het materiaal van de kaft en het binnenwerk bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een 300 grams matte of glanzende cover voor een extra luxe uitstraling. Hiernaast kan de wire o afwerking aan de linker- of bovenkant geplaatst worden. Op deze manier kan je helemaal je eigen draai geven aan jouw wire magazine. Lever jij een bestand aan met veel pagina’s? Wire magazines zijn hier uitermate geschikt voor!

Wire o brochure bedrukken

Om de beste kwaliteit wire magazines te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Wire magazines bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Wil jij wire magazines laten drukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Wire o brochures bedrukken doen wij met veel plezier. Onze medewerkers gaan geconcentreerd te werk en zijn pas echt tevreden als jij dat als klant ook bent! Wanneer laat jij wire magazines maken bij ons?

Wist je dat wij nog veel meer promotiemateriaal bedrukken? Voor bijvoorbeeld flyers, folders, kranten, kalenders en deurhangers ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?

Wire magazines drukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.