Kalenders drukken en bestellen?

Moment a.u.b. Message

 

365 dagen in beeld blijven bij potentiële klanten? Laat kalenders drukken bij Drukwerkconcurrent! Hiernaast is een kalender natuurlijk ook super handig. Je vergeet zo nooit meer welke dag het is én je kan hier al je afspraken, herinneringen en taken bijhouden. Door kalenders te bedrukken laat je natuurlijk ook een superleuk relatiegeschenk achter bij jouw potentiële klant(en)! Bij vragen, twijfel niet! Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Soorten kalenders drukken

Laat kalenders drukken en kies voor een cadeau waar jouw klant ook echt wat aan heeft! Onze kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en afwerkingen. Hiernaast heb je ook nog de keuze uit een gevouwen bureaukalender, Wiro-O bureaukalender en een wandkalender. Kies een kalender met luxe afwerking en val nét iets meer op! Hierbij heb je de keuze uit mat- of glanslaminaat. Onze kalenders zijn geheel naar eigen smaak op te vullen. Unieke gepersonaliseerde kalenders drukken doe je bij Drukwerkconcurrent!

Kalender ontwerpen

Wist je dat wij ook ontwerpers in huis hebben? Zij nemen graag het design gedeelte van jou over! Samen kijken we naar eventuele wensen. Hiermee gaan de ontwerpers aan de slag totdat jij tevreden bent. Zodra het ontwerp goedgekeurd is gaan de kalenders in productie en worden ze binnen korte tijd bij jou thuis op de mat afgeleverd!

Waarom kalenders drukken bij ons

Wij gaan voor de beste kwaliteit bedrukking! Onze kalenders worden gemaakt met de beste materialen en bedrukt door de beste machines. De 12, 13 of 14 pagina’s kunnen elk met een uniek ontwerp gevuld worden. Kies bijvoorbeeld voor een maandthema, of zet op elke pagina een andere foto. Alles is mogelijk!

Wist je dat wij nog veel meer artikelen bedrukken? Voor bijvoorbeeld posters, pennen, magazines en presentatiemappen ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf alles in jouw huisstijl verzorgen. Super handig toch?

Waarom bestellen bij DrukwerkConcurrent?

Kalenders drukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid. Toch nog een vraag? Eén van onze medewerkers staat jou graag te woord.