Alle categoriëen

Informatie

Kledingstuk

  • Jas

  • Poloshirt

  • Sweater

  • T-Shirt

Model

Kleur

Bedrukking

Druktechniek

Optie

Prijzen en oplages

 

Wil je dat klanten jouw personeel direct herkennen? Laat dan werkkleding bedrukken door DrukwerkConcurrent. Wij kunnen werkkleding van het merk Tricorp bedrukken. Dit is werkkleding van hoge kwaliteit. Bedrukte werkkleding heeft als voordeel dat klanten jouw personeelsleden direct herkennen, maar heeft daarnaast ook nog andere voordelen. Zo straalt werkkleding bijvoorbeeld ook professionaliteit uit. Laat je jouw werkkleding bedrukken door DrukwerkConcurrent, dan is zowel de kleding als de bedrukking van zeer hoge kwaliteit.

Waarom werkkleding bedrukken?

Bedrijfskleding bedrukken is altijd een goed idee. Voor een bedrijf is het namelijk belangrijk om een goede huisstijl te hebben en daar hoort de werkkleding ook bij. Wanneer jouw personeel veel onderweg is, is bedrukte werkkleding een goede manier om reclame te maken. Als personeel bedrijfskleding met logo draagt, weten klanten precies op wie zij af moeten stappen met hun vragen. Daarnaast zorgt werkkleding er binnen grotere bedrijven ook voor dat personeelsleden hun collega’s herkennen. Tot slot is werkkleding ook een goede manier om een gevoel van verbondenheid te creëren onder personeelsleden. Er zijn dus voldoende redenen om werkkleding te laten bedrukken!

Werkkleding bedrukken bij DrukwerkConcurrent

Laat je werkkleding bedrukken door DrukwerkConcurrent? Dan kun je heel eenvoudig de gewenste werkkleding bestellen. Om te beginnen kies je de werkkleding die je graag laat bedrukken. Vervolgens kies je nog een model en een kleur. Zo zorg je ervoor dat de kleding perfect aansluit op de huisstijl van je bedrijf. Tot slot kies je waar de bedrukking moet komen en welke druktechniek wij dienen te gebruiken. Nu hoef je alleen nog je logo bij ons aan te leveren en de bestelling te plaatsen. Het bestellen van werkkleding voor je bedrijf is dus zeer eenvoudig!

Kijk ook eens naar onze overige kledingstukken!

Ben je op zoek naar geschikte bedrijfskleding, maar is de werkkleding die wij aanbieden niet helemaal wat je zoekt? Dan raden we je aan om ook eens naar onze andere kleding te kijken. Ook deze kledingstukken kunnen we stuk voor stuk bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo bieden we ook polo's, T-shirts, truien en hoodies aan.

Heb je vragen over het bedrukken van kleding? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je vervolgens graag verder! Wil je zo dat jouw personeel zo snel mogelijk voorzien is van nieuwe werkkleding? Dan raden we je aan om snel een bestelling te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de werkkleding zo snel mogelijk bezorgd wordt. Tijdens het bestellen geven we je al een indicatie van de levertijd.