Baniervlaggen bedrukken?

 

Moment a.u.b. Message

 

Baniervlaggen bedrukken? Deze vlaggen zijn perfect om voor jouw bedrijfspand of winkel te hangen, maar ook scholen maken graag gebruik van deze vlaggen. Deze vlaggen hangen hoog aan een banierhouder en worden hiernaast gemaakt van hoogwaardig vlaggenmateriaal. Hierdoor is jouw boodschap het hele jaar goed zichtbaar. Ben je benieuwd waar je op moet letten als je baniervlaggen gaat bedrukken? 

Baniervlaggen bestellen

Bestel jij jouw baniervlaggen bij Drukwerkconcurrent dan heb je de keuze uit een baniervlag met tunnelzoom of een mobiele baniervlag. Deze vlaggen worden beiden gemaakt van 115 grams glans polyester. Dit materiaal is een lichtgewicht vlaggenstof. Het is sterk, wasbaar en heeft een volledige doordruk aan de achterzijde. Dit is dan ook het meest gebruikte doek voor baniervlaggen. Onze baniervlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Zo is er voor iedereen een vlag naar wens te bestellen.

Baniervlaggen bedrukken

Om de beste kwaliteit baniervlaggen te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp van de Baniervlaggen kan je helemaal zelf bepalen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Baniervlaggen bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Hoewel wij baniervlaggen bedrukken erg goed kunnen, is dit niet het enige dat wij doen. Op al jouw drukwerkvragen weten wij een antwoord én wij kunnen vrijwel ieder soort drukwerk leveren dat je maar kunt bedenken. Mocht je nog meer drukwerk nodig hebben, kijk dan even rond op onze webshop. Kan je niet vinden wat je zoekt? Doe een maatwerk aanvraag, want wij leveren buiten onze webshop om nog heel veel extra producten!

Baniervlaggen bestellen bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.