Makelaarsborden laten bedrukken?

Moment a.u.b. Message

 

Jouw huis verkopen of verhuren? Met een makelaarsbord in jouw tuin zal deze boodschap nog beter opvallen! Hiernaast zijn onze borden makkelijk te plaatsen in de tuin of tegen het raam. Zo is er voor elke situatie een oplossing. Heb je vragen over onze makelaarsborden? Twijfel niet en neem contact met ons op! Eén van onze medewerkers staat jou graag te woord.

Makelaarsbord bestellen

In het assortiment van Drukwerkconcurrent vind je twee verschillende makelaarsborden: raamborden en tuinborden. Deze twee verschillende borden zijn hiernaast ook weer te bestellen in verschillende afmetingen. Kies je voor onze raamborden? Deze kunnen met dubbelzijdig tape of met zuignappen aan het raam worden bevestigd.

Makelaarsbord drukken

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp van het raambord of tuinbord kan je helemaal zelf bepalen. Een tip van ons: “zorg dat de tekst lekker duidelijk en groot is, mensen moeten het van een afstand kunnen lezen.”

Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die dolgraag een mooi ontwerp voor jou maken. Zij bespreken graag met jou de eventuele wensen en vanuit daar werken ze door naar een mooi eindresultaat. Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Makelaarsborden bedrukken: maatwerk

Hoewel wij makelaarsborden bedrukken erg leuk vinden is dit niet het enige dat wij doen. Op al jouw drukwerkvragen weten wij een antwoord én wij kunnen vrijwel ieder soort drukwerk leveren dat je maar kunt bedenken. Mocht je nog meer drukwerk nodig hebben, kijk dan even rond op onze webshop. Kan je niet vinden wat je zoekt? Doe een maatwerk aanvraag, want wij leveren buiten onze webshop om nog heel veel extra producten!

Makelaarsborden kopen bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.