Alle categoriëen

Informatie

Spandoek bedrukken?

 

Afmeting

  • 330 grams Mesh

  • 340 grams PVC

  • 510 grams PVC

  • 680 grams Blockout

  • Eco Pro Indoor

  • Eco Pro Outdoor

Materiaal

Bedrukking

Optie

Formaat

Prijzen en oplages

 

Spandoeken bedrukken? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! Met een Spandoek blijf jij het hele jaar door goed zichtbaar. Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden op het gebied van spandoeken. Bekijk onze ruime keuze en kies het reclamedoek dat bij jouw wensen past! Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Ga naar onze contactpagina en neem contact op met een van onze medewerkers. 

Spandoeken bestellen

Onze spandoeken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Het meest gekozen materiaal is 510 grams PVC, een stevig doek dat geschikt is voor in- en outdoor toepassingen. Ook bieden wij 330 grams mesh doeken aan. Dit zijn PVC doeken voorzien van kleine gaatjes. Hierdoor zijn deze doeken winddoorlatend. Nadat het materiaal is gekozen, is het belangrijk om ook de juiste afwerkingen aan te geven. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van ringen of tunnels op het reclamedoek. Het formaat van het spandoek is vrij te bepalen. Deze moet alleen tussen de 10 en de 10000 cm vallen. Dit geldt voor de lengte en de breedte van het doek. Ben je op zoek naar een recyclebaar spandoek. Kies voor onze PC vrije ECO Pro doeken. Zo dragen wij onze steun bij aan het milieu!

Spandoeken ontwerpen

Om te kunnen zorgen dat jouw spandoek helemaal naar wens is dient deze op de juiste manier te worden opgemaakt. Het belangrijkste is dat het ontwerp minimaal 50 mm van de kant af moet staan. Anders loop je het risico dat afbeeldingen, tekst of logo’s niet goed worden afgebeeld. Ook is het belangrijk om het bestand op te maken met 5 mm afloop rondom. Hiernaast kan je ook kiezen voor een spandoek met frame. Hierbij heb je de keuze uit een muurframe, staand frame en een vrijstaand frame. Zo bieden we voor elke situatie een oplossing. Wil je het ontwerp van het spandoek liever uitbesteden? Onze designers maken graag een mooi ontwerp op maat voor jou!

Waarom kiezen voor DrukwerkConcurrent?

Kiezen voor ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, Ontwerp- en DTP service, maatwerk, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid! Wij willen dat onze klanten opvallen! Een vraag voor ons of toch nog een beetje extra hulp nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op!