Stoepbord inlegvellen bestellen?

 

Moment a.u.b. Message

Stoepbord poster

Elk seizoen een nieuwe actie of uiting? Laat een stoepbordposter bedrukken bij DrukwerkConcurrent! Na eenmalig het stoepbord aangeschaft te hebben kan je de stoepbord poster zo vaak vervangen als je wil. Met een stoepbord poster zorg jij dat je opvalt in de drukke winkelstraat! Hulp nodig bij het bestellen van jouw stoepbordposter óf stoepbord? Een van onze medewerkers helpt je hier graag mee!  

Stoepbord poster bestellen

Wij bieden verschillende formaten stoepbord posters aan. Let goed op dat je bij het bestellen van jouw stoepbordposters hetzelfde formaat kiest als het stoepbord. Bij DrukwerkConcurrent heb je de keuze uit verschillende materialen. De eerste is Blueback. Dit materiaal is geschikt voor outdoor gebruik, is weersbestendig en niet doorschijnend door de blauwe achterzijde. Ook plakt dit materiaal erg goed. Het tweede materiaal is 510 grams PVC. Deze posters hebben een PVC coating aan beide zijdes. Het derde materiaal is Synaps Synthetic Paper. Dit materiaal kan tegen een spatje water én heeft een matte uitstraling. Een extra pluspunt is dat dit materiaal scheurbestendig is.  

Stoepbord poster bedrukken

Om de beste kwaliteit stoepbord posters te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!  

Wij kunnen meer dan je denkt

Wil jij een stoepbordposter bedrukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Wist je dat wij nog veel meer buitenreclame bedrukken? Voor bijvoorbeeld spandoeken, vlaggen en dranghekdoeken ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?  

Waarom kiezen voor DrukwerkConcurrent?

Stoepbord posters bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.