Stoepborden bestellen?

 

Moment a.u.b. Message

 

Een stoepbord is, zoals de naam doet vermoeden, een reclamebord dat je op de stoep kunt plaatsen. Wil jij graag ook met een stoepbord buitenreclame maken? Dan kun je bij ons een stoepbord kopen. Wij bieden verschillende soorten stoepborden aan. Kies je voor DrukwerkConcurrent, dan kun je altijd zeker zijn van kwaliteit. Je kunt bij ons ook een poster bestellen om in het stoepbord te plaatsen. Zo heb je al snel alles in huis om reclame te maken voor de gevel van je pand.

Een stoepbord kopen bij DrukwerkConcurrent

Kies je ervoor om een stoepbord bij DrukwerkConcurrent te kopen, dan bieden we je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een swingbord kopen met een vulbare watertank. Wanneer je deze watertank gevuld hebt met water, zal het bord niet snel van zijn plaats afkomen. Dit is ideaal voor wanneer het buiten harder waait. Dit bord is overigens verrijdbaar, waardoor je hem zelf wel eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast kun je ook een swingbord met aluminium dwarspoten bij ons bestellen. Net als dat je ook bij ons terecht kunt voor een klapbord. Ook wat het stoepbord formaat betreft, heb je bij ons ontzettend veel keuze.

Ideaal om voor je winkel te plaatsen

Het stoepbord is vooral populair onder winkeliers. Met een duidelijk reclamebord voor je winkel, zijn potentiële klanten minder snel geneigd om je winkel voorbij te lopen. Je kunt het bord bijvoorbeeld gebruiken om acties mee aan te kondigen. In de praktijk zie je deze borden veel voor kapperszaken, horecazaken en supermarkten. De kans is groot dat dit type reclamebord ook van toegepaste waarde zal zijn voor jouw winkel!

Laat de posters voor het stoepbord door ons bedrukken

Lijkt dit reclamebord het perfecte middel te zijn om jouw winkel onder de aandacht te brengen? Dan raden we je aan om ook meteen je posters door ons te laten bedrukken. Je kunt zelf een ontwerp bij ons aanleveren, waarna wij deze voor je bedrukken. Besluit je om ook een poster door ons te laten bedrukken, dan kun je zeker zijn van uitstekend drukwerk. Kijk wel altijd even naar de aanleverspecificaties, om er absoluut zeker van te zijn dat de poster precies datgene is wat je zoekt.

Ben je op zoek naar meer reclamemiddelen? Kijk dan ook eens de overige reclameborden die je in onze webshop kunt bestellen. Indien je vragen hebt over een van onze producten, neem dan contact met ons op. Ook service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.