Dé krantendrukkerij van Nederland!

Kwaliteit

  • Premium

  • Standaard

Formaat

Papiersoort

Aantal pagina's

Afwerking

Prijzen en oplages

Er zijn zoveel verschillende kranten in Nederland. Heb jij ook altijd al jouw eigen kranten willen drukken? Dit kan bij DrukwerkConcurrent. Het is de perfecte manier om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Op deze pagina vind je ons ruime aanbod én kan je de krant bestellen die bij jou of jouw bedrijf past. Door onze ruime ervaring weten wij alles over het drukken en maken van kranten. Wij geven je dan ook graag advies over welke het beste zou passen bij jouw wensen. Ga naar onze contactpagina en neem contact op met een van onze medewerkers. 

Kranten bedrukken & bestellen

Onze kranten zijn in veel verschillende formaten te bedrukken. De bekendste is tabloid formaat. Ook het papiersoort en het aantal pagina’s zijn naar eigen wens uit te kiezen. Hiernaast is er een ruime keuze uit verschillende oplages. Van de allerkleinste, tot de allergrootste oplages staan wij voor jou klaar. Ook willen wij ons steentje bijdragen aan het milieu en bieden hiervoor verschillende oplossingen aan. Doormiddel van milieubewuste drukinkt, gerecycled papier, 100% groene stroom en waterloos drukken zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk zonder verlies van kwaliteit.

Kranten ontwerp

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren moet het ontwerp aan verschillende specificaties voldoen. Dit begint met een goed basisbestand. Voordat je begint aan het ontwerp is het belangrijk dat je het juiste formaat en zetspiegel instelt. Hiernaast is het belangrijk dat in het ontwerp de “broodtekst” zoveel mogelijk opgebouwd word in K=100. Ook is het erg belangrijk om de inktdekking in de gaten te houden, deze mag niet hoger zijn dan 240%. In onze infosheet vind je een uitgebreide uitleg over de aanleverspecificaties om kranten te laten drukken. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan te popelen om jou hiermee te helpen. Wist je dat wij ook designers in huis hebben? Ook het ontwerp is voor ons dus geen probleem en dit helemaal naar jouw eigen wens! Onze designers bespreken dit graag met jou.

Waarom kiezen voor DrukwerkConcurrent?

Kranten drukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en willen dan ook uitblinken op alle gebieden van kranten drukken. Wij gaan voor de beste krant voor onze klant! Toch nog een vraag? Een van onze medewerkers staat jou graag te woord. Nieuwsgierig naar meer mogelijkheden? Bekijk al ons promotiemateriaal!