Alle categoriëen

Informatie

CD of DVD bedrukken?

Materiaal

  • Cd-R, Mbi, 700 Mb / 80 Minuten

  • Dvd-R, Mbi, 4.7 Gb

Bedrukking

Type Verpakking

Prijzen en oplages

Zoek jij het perfecte middel om een bedrijfspresentatie te verspreiden, of denk je erover om jouw eigen muziek uit te brengen? Laat een gepersonaliseerde cd of dvd bedrukken! De bedrukte cd of dvd zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Laat de cd of dvd bedrukken met jouw eigen foto of ontwerp. Zo is jouw cd of dvd altijd herkenbaar! Kom je er niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen je graag!

Cd of dvd bestellen

Bij DrukwerkConcurrent heb je de keuze uit een bedrukte cd óf dvd. De cd is een cd-R Mbi met 700 Mb en 80 minuten speeltijd. De dvd is een dvd-R Mbi met 4,7 GB. Bij Drukwerkconcurrent kan je een cd bedrukken met enkelzijdige óf dubbelzijdige print. Kies voor dubbelzijdig als je net even iets meer wilt opvallen! Als laatste kies je een passende bescherming voor jouw cd of dvd. Na een cd bedrukken kan je via ons keuze menu naar inlay verpakkingen.

Cd bedrukken

Om de beste kwaliteit cd’s en dvd’s te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Het ontwerp uit handen geven? Dat kan! Wij hebben ontwerpers in huis die graag een ontwerp maken, helemaal naar jouw wens! Zodra jij als klant tevreden bent, dan zijn wij het ook!

Een cd of dvd bedrukken is slechts een van onze specialiteiten

Wil jij een cd bedrukken? DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Een cd bedrukken doen wij met veel plezier. Onze medewerkers gaan geconcentreerd te werk en zijn pas echt tevreden als jij dat als klant ook bent! Wanneer laat jij een cd bedrukken bij ons?

Wist je dat wij nog veel meer promotiemateriaal bedrukken? Voor bijvoorbeeld flyers, folders, kranten, kalenders en magazines ben jij bij ons ook aan het juiste adres! Zo kunnen wij voor jouw bedrijf al het drukwerk verzorgen. Super handig toch?

Een cd bedrukken bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.