Haakse gevelbanier laten bedrukken?

Moment a.u.b. Message

Opvallende en stijlvolle reclame aan jouw gevel? Kies voor een haakse gevelbanier! Gevelbanieren zijn te gebruiken voor verschillende situaties. Gebruik ze bijvoorbeeld in een drukke winkelstraat waar weinig ruimte is om andere reclame te plaatsen! Jouw ontwerp wordt dubbelzijdig, dus op de voor en achterkant geprint. Zo zien (potentiële) klanten jouw boodschap extra duidelijk. Heb je nog vragen? Onze medewerkers zitten klaar om jou te woord te staan!

Gevelbanier bestellen

Onze gevelbanieren zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Van langwerpig tot bijna vierkant. Voor iedere klant een formaat dat aansluit bij zijn/haar situatie. Het doek van de gevelbanier wordt gemaakt van 680 grams blockout. Dit is spandoek materiaal met een zwarte kern. Hierdoor is dit materiaal geschikt om dubbelzijdig te laten bedrukken. Jouw gevelbanier wordt geleverd met 2 volledig RVS muurbaniersteunen en 2 RVS banierbuizen. RVS is een zeer sterke staalsoort met een exclusieve uitstraling.

Gevelbanier drukken

Om de beste kwaliteit gevelbanieren te kunnen leveren moet het bestand aan een aantal specificaties voldoen. Deze vind je bovenaan deze pagina in een van onze informatiesheets of werktekeningen. Zo kunnen wij direct het beste jouw gevelbanier drukken. Wist je dat wij ook het ontwerp voor jou kunnen verzorgen? Neem contact op met een van onze ontwerpers om jouw wensen te bespreken.

Wij kunnen meer dan een gevelbanier bedrukken

DrukwerkConcurrent streeft naar een hoge kwaliteit bedrukking. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen én de beste machines, om zo het best haalbare resultaat te krijgen. Het drukken van gevelbanieren doen wij met veel plezier! Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Wist je dat wij nog veel meer drukken dat alleen gevelbanieren? In onze categorie buitenreclame vind je bijvoorbeeld spandoeken, stoepborden, lichtbakken en reclameborden. Heb je iets nodig, maar kan je dit product niet vinden op onze website? Doe een maatwerkaanvraag! Ook buiten onze website om kunnen wij nog veel voor jou betekenen.

Waarom bestellen bij ons?

Een gevelbanier bestellen bij ons betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid en gaan voor de beste kwaliteit drukwerk voor onze klant. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden.