Alle categoriëen

Informatie

Reclameborden laten bedrukken?

Afmeting

  • Acrylaat - Plexiglas

  • Dibond

  • Dibond RVS look

  • Display karton

  • Geschuimd PVC - Forex

  • Kanaalplaat

  • MDF

  • Opaal - Lichtbakplaat

  • Reboard

  • Trespa

Materiaal

Bedrukking

Optie

Optie

Optie

Formaat

Prijzen en oplages

 

Het woord reclamebord zegt het al, perfect om reclame mee te maken! Bekijk hier ons diverse aanbod aan reclameborden en zie de vele mogelijkheden. Voor elk bedrijf, elke gelegenheid en voor elke situatie een bord dat past. Ondanks dat onze reclameborden onder de categorie buitenreclame staan zijn ze ook perfect voor binnengebruik! Maak jouw huis bijvoorbeeld gezelliger met een van onze fotoproducten. Kies voor bijvoorbeeld dibond of plexiglas!

Ons assortiment aan reclameborden

Ons assortiment aan reclameborden is erg ruim. Zo kan je kiezen uit verschillende plaatmaterialen, afwerkingen én kan je zelf het formaat bepalen. Een materiaalsoort dat vaak gekozen wordt voor buitenreclame is Trespa. Dit materiaal is sterk, duurzaam, buigt niet en is weerbestendig. Jouw ontwerp wordt op een sticker gedrukt die hierna bevestigd word aan de Trespa plaat.

Wil jij een mooie foto laten drukken? Plexiglas zorgt voor een glasheldere weergave van je foto of ontwerp. De kleur- en detailweergave is ongekend en zorgt ervoor dat jouw plaat er geweldig uit ziet aan de muur. Ook dibond of dibond RVS look zijn zeer geschikt om een foto op te laten drukken. Doordat dibond RVS look op geborsteld staal lijkt, krijgt jouw foto een extra stoere uitstraling! Tussen onze ruime keuze aan reclameborden zitten ook milieuvriendelijke materialen, Reboard en displaykarton. Bij deze twee materialen is het wel aan te raden deze binnen te gebruiken.

Reclamebord ontwerpen

Het bestand van onze reclameborden moet worden opgemaakt met een afloop van 1 cm rondom. Dit voorkomt witranden na het afwerken en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden. Heb je gekozen voor geborsteld aluminium? Bij het drukken wordt geen dekwit gebruikt. Wit zal op het eindproduct dus aluminium van kleur zijn. Onze reclameborden zijn ook contour gesneden te bestellen. In onze aanleverspecificaties staat precies hoe dit moet worden aangegeven in het bestand. Ook staat hierin uitgelegd hoe er boorgaten aan het ontwerp kunnen worden toegevoegd. Kom je er toch niet helemaal uit? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Waarom bestellen bij Drukwerkconcurrent?

Jouw reclamebord bij onze bestellen betekent 100% bestel- en betaalgemak, ontwerp- en DTP service, altijd gratis levering en natuurlijk onze persoonlijke service. Wij streven naar 100% tevredenheid! Val op met een reclamebord.